Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перше знайомство з електричним хетчбеком Peugeot e-208

На цьогорічному автосалоні в Женеві французька компанія Peugeot продемонструвала нове покоління хетчбека В-класа під індексом 208. Водночас, головною несподіванкою можна вважати вихід повністю електричної модифікації e-208-го. Саме єлектрична версія була цікава для більшості відвідувачів салону та для наших постійних читачів. На європейському ринку новий Peugeot e-208 з҆ явиться влітку 2019 року та коштуватиме понад 25 тисяч євро.

В Peugeot розповідають, що електрична модифікація хетчбека в порівнянні зі звичайною бензиновою або дизельною модифікацією не втратила простір за рахунок інтегрованих у підлогу акумуляторів. Батарея потужністю 50kWh приводить у дію 134-сильний електродвигун, який може працювати без зарядки на відстань до 300 км. За попередньою інформацією, розгін хетчбека з 0 до 100 км/год триває біля 8 секунд. Максимальна швидкість обмежена на рівні 150 км/год, адже на високій швидкості акумулятори розряджатимуться дуже швидко. В залежності від потужності заправної станції, процесс підзарядки акумуляторів може тривати від 30 хвилин до 20 годин. З виходом електричного Peugeot e-208 французи впроваджують ряд нових сервісів, які призначені для електромобілів. Спеціальне програмне забезпечення під назвою MyPeugeot дозволить планувати маршрут в залежності від існуючих потреб водія та пасажирів. Ектер҆ єр нового 208-го вражає своєю експресією та вдалими пропорціями. Дизайн хетчбека можна назвати сучасним та спортивним одночасно. Компактні розміри новачка дуже вдало підходять для використання в межах великих міст, а для інших регіонів більше підійдуть звичайні версії хетчбека.  

Всередині версії GT ми бачимо оббивку із алькантари та карбонові елементи декору центральної консолі. Оснащення електричної модифікації 208-го відрізняється від базових комплектацій, і побачити це можна по функціональній панелі приладів виконаній у вигляді віртуального кокпіту. Інтер҆ єр має власний стиль у автомобільній індустрії і знайти щось подібне майже неможливо. Індивідуальність та яскравий дизайн торпедо підкреслюють якісні матеріали обробки салону.

Продажі Peugeot e-208 у Європі відбуватимуться не тільки за стандартними схемами, а і за лізінговими програмами. Скоріш за все, електрична модифікація Peugeot 208 буде користуватись величезним попитом, адже в Європі спостерігається бум на екологічні та економічні транспортні засоби…

 

04.06.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перше знайомство з електричним хетчбеком Peugeot e-208

Політика конфіденційності